Om oss

Vi är ett ungt bolag med lång erfarenhet. Genom att kombinera en snabbfotad organisation med tillgången till Spotlight Groups etablerade ekosystem utmanar vi traditionella processer och standarder och anpassar oss efter kundens behov.

Med vårt erbjudande skapar vi förutsättning för tillväxtbolag att nå sin potential. Vi låter innovativa bolag få fortsätta med det de gör bäst, driva sin verksamhet. Vi är tydliga i vårt erbjudande. Vi försöker att arbeta med enkla och okomplicerade processer och har ett ekosystem där kunden snabbt får massor av fördelar.

Placing sätter stolthet i att hjälpa innovativa, välskötta och ambitiösa bolag vidare på sin tillväxtresa. Vi riktar främst in oss mot bolag som har ett kapitalbehov under 25 MSEK.

Spotlight Group 

Placing Corporate Finance är ett dotterbolag inom koncernen Spotlight Group. Koncernen består av fristående börsnära verksamheter med ett gemensamt syfte – att förenkla för bolag att växa. I och med detta har Placing möjlighet inkludera systerbolagens tjänster för att kunna erbjuda en heltäckande lösning gentemot våra kunder.